Kompania

A.H.T. Advanced Heating Technologies ALBANIA

(Teknologjite e avancuara te ngrohjes)

Eshte nje lider boteror ne teknologjine e gjelber dhe ekologjikisht miqesore te ngrohjes per ambiente familjare, industriale dhe aplikime te brendeshme e te jashtme tregetare.

Fokusi kryesor i saj eshte promovimi i teknologjive dhe aplikimeve te reja ne ngrohje dhe ne shkrirje, bazuar ne dy teknologjite revolucionare dhe te patentuara: shiritat me metal amorf dhe pluhuri me metal amorf.

Elementi ngrohes i shiritit amorf AHT, me nje trashesi 25 mikron eshte dukshem shume me efektiv se te gjitha sistemet e tjera ngrohese me tel elektrik kristaline si dhe sistemeve konvencionale me uje te ngrohte, dhe jane shume te forta, eficence termike, si edhe nje metode montimi unike, pershkak te faktoreve te ndryshem te rendesishem:

  • Siperfaqe e madhe e transmetimit te nxehtesise nepermjet shiritave
  • Masa e vogel e elementit
  • Temperature pune e ulet
  • Kerkese minimale izolimi.

 

Materialet AHT jane shume te forta dhe me stabilitet termik, si dhe metoda unike montimi.

 

A.H.T. Advanced Heating Technologies International Group ka seline ne Lugano – Zvicer dhe filiale strategjike ne SH.B.A, Australi, Israel, Qipro, Hollande, Kore dhe Italy. Prodhimi i produkteve tona jane nen kujdesin e A.H.T. Advanced Heating Technologies International Group, realizohet ne fabriken tone ne Ghimbav – Rumani.

Te gjitha aktivitetet e Grupit Nderkombetar AHT bazohen ne principin “Permiresim te jetes – Mbrojtje te Mjedisit

CERTIFIKATA